Dažnai ant šventinio užkandžių stalo puikuojasi įvairūs gardėsiai, tarp kurių ypatingą vietą užima tortilijų ir lavašo suktinukai. Tai vieni populiariausių užkandžių, kurie dėl savo universalumo ir skonių įvairovės tampa neatsiejama kiekvienos šventės dalimi. Vienas iš suktinukų privalumų – jų lengvas paruošimas. Neturint daug laiko ar norint greitai pasigaminti skanių užkandžių, šie suktinukai tampa idealiu pasirinkimu. Jie ne tik neįmantrūs, bet ir galima gaminti su mėgiamais priedais ir įdarais – dėti sūrio užtepėlę su žalumynais, mėsos užtepėlę, pagardinti daržovėmis ir kuo tik norisi.
Šventiniu laikotarpiu norisi pasilepinti ypatingais skanėstais, tačiau kuo mažiau laiko vargti virtuvėje ir ilgėliau pabūti su šeimos nariais. Manote, kad tai nesuderinama? Netiesa! Patiekite įvairių, greitai paruošiamų, dailiai atrodančių ir labai gardžių užkandžių!
Beždžionėlių duona yra ne tik žavingas bei nesudėtingas, bet ir labai jaukus kepinys - smagu ją lipdyti iš nedidelių rutuliukų, o tuomet susėdus su artimaisiais plėšti po karamelišką kąsnį ir besišnekučiuojant gardžiuotis. Purūs mieliniai kamuoliukai, kruopščiai apvolioti tirpintame svieste, cukruje ir cinamone - jie tiesiog sutirpsta burnoje, o rankos pačios tiesiasi dar ir dar vieno kąsnio.